Céginformáció

Kenőanyag:
Cégünk fő tevékenységi köre a kenőanyag-motorolaj értékesítés. Közel 20 gyártótól találhatóak meg, jelenlegi kínálatunkban.
Aral, BP, Mannol, Castrol, Elf, Eneos, Eurol, Fuchs, Mobil 1, Repsol, Selenia, Total, Xtrem,  Meguin, Motul, Swag, Texaco,Gyári olajok: IVECO, BMW, OPEL, FORD, MAZDA
 
Felszerelés, autóápolás:
A leggyakoribb felszerelési cikkeket, kimagasló kedvezménnyel kínáljuk. A felsorolásban csak azok a termékek szerepelnek, melyekre kimagaslóan jó árakat tudunk ajánlani.
WD40, Kéztisztító, Féktisztító (MRC.Caramba), Motortömítő paszta, Ep2 zsír (400g, 4,5 kg), Szélvédőmosó, fagyálló,  Klímatisztító, SONAX autóápolás.
 
Akkumulátor:
Akkumulátorkeresőnk az oldalon két részre van bontva. Márka szerint és kapacitás szerint. Az  akkumulátorokat is le tudjuk  másnapra szállítani. (Akár egy darabot is.)
 
Autóelektronika:
Magas minőséget képviselő, autóelektronika raktárkészletünkből,150 különböző terméket kínálunk természetesen jó áron.

Egyéb termékek:
Top cikkszámok magas kedvezménnyel készletről.
Suzuki kicsi, nagy szűrő, Vw kulcsos olajszűrő, Vw PDTDI olajszűrő régi új,Renault kicsi olajszűrő

Megrendelés, szállítás, raktárkészlet:
Megrendelését a kenoanyagautolakatresz.hu oldalunkon adhatja le, gyorsan és egyszerűen. Termékeink kategorizálva vannak és könnyen áttekinthetőek. Rendelési mennyiség NINCS, ez által szállítási költség sincs. A megrendelt árut vagy saját terítőautóval, vagy 24H futárszolgálattal juttatjuk el partnereinkhez. Azon túl, hogy széles választékot kínálunk versenyképes árak mellett, a leadott rendelések 85-90%-át 1, de maximum 2 napon belül teljesítjük, az ország egész területén.

Szállítás: 24H futárral, saját autókkal.
Rendelések: 85-90% 1, de maximum 2 napon belül teljesítjük, az ország egész területén.
 
DEPO AUTO
 
 
© depoauto.hu, 2017

Készítette: Com&Com2005 Bt